Sir Alex Ferguson prezradil mená siedmych hviezd, ktoré mohli hrať v United

NETKY.SK • 24 September 2015, 18:14 • 2 min
Sir Alex Ferguson prezradil mená siedmych hviezd, ktoré mohli hrať v United

MANCHESTER – Počas 26-ročného pôsobenia Sira Alexa Fergusona na lavičke Manchestru United prišli do klubu mnohé veľké mená. Niektoré ďalšie hviezdy boli naozaj blízko k prestupu na Old Trafford, ale z rôznych dôvodov sa nakoniec neuskutočnili.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiattriročný bývalý tréner Červených diablov vo svojej poslednej knihe prezradil, že slávnych mien mohlo byť na Old Trafforde oveľa viac.

 

V knihe "Leading" odhalil Sir Alex Ferguson mená siedmych hráčov, z ktorých sa neskôr stali megahviezdy. Prečítajte si, kto mohol hrávať v červených dresoch United aj s komentárom od samotného legendárneho trénera.

 

K prestupu na Old Trafford mal veľmi blízko legendárny brazílsky útočník Ronaldo, ktorý bol cieľom United ešte ako 18-ročný: "Chceli sme s brazílskym útočníkom podpísať zmluvu ešte v roku 2004, keď hral v Cruzeire, ale nepodarilo sa nám preňho vybaviť pracovné víza a on odišiel do PSV Eidhovenu," napísal Sir Alex Ferguson.

Petr Čech: "Bol som si ho pozrieť v roku 2003 v Rennes. Mysleli sme si, že Petr bol pre Premier League ešte príliš mladý."

Didier Drogba: "Boli sme sa naňho pozrieť v Marseille, ale tí chceli 25 miliónov libier. Zamiešala sa do hry aj Chelsea a vyfúkla nám ho ešte skôr, než sme sa rozhodli."

Thomas Müller: "Keď sme sa o ňom dopočuli, mal ešte len 10 rokov. Boli sme si ho pozrieť a nasledujúci deň podpísal zmluvu s Bayernom Mníchov."

 

Sergio Agüero: "Jeho agent požadoval od nás takú sumu peňazí, ktorú sme neboli pripravení zaplatiť."

 

Lucas Moura: "Ponúkali sme zaňho 35 miliónov libier, avšak Paríž Saint-Germain ho kúpil za 45 miliónov."

 

Raphael Varane: "V roku 2011 som ponáhľal do Lille. Zinedine Zidane to zavetril a nejakým spôsobom sa mu podarilo získať ho pre Real Madrid."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies