Sir Alex Ferguson ponúkol svoj návrat a podporu Ryanovi Giggsovi!

NETKY.SK • 28 December 2015, 19:08 • 2 min
Sir Alex Ferguson ponúkol svoj návrat a podporu Ryanovi Giggsovi!

MANCHESTER – Dnešný domáci zápas Manchestru United proti londýnskej Chelsea je takmer určite posledným pre Louisa van Gaala na Old Trafforde.

slovakia

left justify in out

Podľa správ z Anglicka Van Gaal údajne ponúkol svoju rezignáciu najmenej v dvoch prípadoch počas posledných týždňov, ktoré však doteraz vedenie United zamietalo. Súčasná katastrofálna forma tímu a prípadná strata bodov v dnešnom zápase by však pravdepodobne bola posledným klincom do jeho rakvy.

Posledné správy dokonca naznačujú, že nech dnešný zápas proti Chelsea dopadne akokoľvek, Louis van Gaal bude vyhodený alebo sa znovu pokúsiť odstúpiť z funkcie trénera.

United nevyhral už v siedmich zápasoch v rade (vrátane Ligy majstrov) a nikoho by neprekvapilo, keby dnes prehrali s Chelsea a v sobotňajšom zápase proti Swansea by tím viedol už nový tréner.

V médiách sa objavili špekulácie, že novým trénerom by sa mohol stať José Mourinho, ktorého nedávno vyhodili práve z Chelsea, avšak ten všetky správy poprel. Druhým favoritom je klubová legenda Ryan Giggs, ktorý na striedačke asistoval Moyesovi aj Van Gaalovi.

Uznávaný anglický novinár Paul Smith však dnes na svojom Twitteri zverejnil veľmi zásadnú informáciu. Podľa neho by sa na trénerskú stoličku mohol vrátiť samotný Sir Alex Ferguson, ktorý by spolu s Giggsom mali United navrátiť jeho stratený lesk.

Táto správa vyvolala na ostrovoch obrovskú vlnu špekulácií, keďže Smith je renomovaný a dôveryhodný novinár. Keď ste však čítali Fergusonovu poslednú knihu "Leading", tak je veľmi nepravdepodobné, že by sa bývalý tréner Manchesteru United vrátil.

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies