Šipoš to jasne povedal! Hádky nie sú našou prioritou. Ako vníma rozhodnutie SaS?

NETKY.SK • 7 Júl 2022, 21:33 • 2 min
Šipoš to jasne povedal! Hádky nie sú našou prioritou. Ako vníma rozhodnutie SaS?

Hlavný konflikty nastal, keď parlamentom prešiel protiinflačný balíček. V relácii Téma dňa to uviedol predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš ktorý zastupoval ministra financií Igora Matoviča, pretože rokoval o zvyšovaní platov štátnych zamestnancov.

slovakia

left justify in out

„Diskusia prebieha. Akurát strana SaS sa rozhodla po roku oprášiť svoj starý evergreen s povalením vlády,“ povedal v relácii Téma dňa Michal Šipoš. „Spory sa snažíme riešiť za zatvorenými dverami. To, čo predviedol Richard Sulík, je stále o tom istom: lebo Matovič. SaS chce povaliť ďalšiu vládu. Sulík povalil Radičovej vládu a nechcem, aby sa tento scenár zopakoval,“ dodal.

 

img

 

Hnutie OĽaNO nedovolí, aby niekto zo strany SaS rozhodoval o ich ministroch. „Nevidíme dôvod na to, aby sme donekonečna ustupovali strane (strane Sloboda a solidarita - pozn. redakcie), ktorá ma šesť percent,“ uviedol. „Tu sa hrá o osud Slovenska a o to, či sa naspäť vráti Fico s Pellegrinim a Mazurekom.“

 

img

 

Hádky nie sú prioritou pre OĽaNO.

„Matovič nie je ten typ, ktorý si vyloží nohy na stôl a ide na dovolenku do Dubaja.“ „Sulíka chceli dvakrát odvolať v parlamente. V oboch prípadoch prišiel Igor Matovič na náš poslanecký klub a povedal, že ho máme podržať pri hlasovaní,“ dodal Michal Šipoš.

 

Možno vás zaujme: Slovensko je pripravené podieľať sa na obnove Ukrajiny, vyhlásila štátna tajomníčka



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies