VIDEO Šindži Kagawa pomohol Dortmundu takýmto nádherným gólom

NETKY.SK • 29 Október 2015, 18:18 • 2 min
VIDEO Šindži Kagawa pomohol Dortmundu takýmto nádherným gólom

DORTMUND – Záložník Borussie Dortmund Šindži Kagawa sa vo včerajšom zápase DFB Pokal proti Paderbornu predviedol neuveriteľným gólom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný japonský záložník prestúpil v roku 2012 do Manchestru United, kde strávil dva roky, avšak nedokázal sa výraznejšie presadiť. Väčšinou sedel len na lavičke alebo hral na pozícii, ktorá mu vôbec nesedela.

 

V tom čase ešte tréner Dortmundu Jürgen Klopp povedal, že je zdrvený tým, ako sa správajú k jeho bývalému hráčovi. "Šindži Kagawa je jedným z najlepších hráčov na svete a v Manchestri United hráva 20 minút na ľavom krídle," povedal Klopp v tých časoch pre Guardian. "Láme mi to srdce. Naozaj, mám slzy v očiach. Najlepšia pozícia pre Šindžiho je stredný záložník."

V roku 2014 sa však Japonec vrátil do Borussie Dortmund, kde opäť pravidelne hráva a vo včerajšom pohárovom zápase strelil Paderbornu takýto nádherný gól.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies