Simpsonovci odhalia obrovské tajomstvo! Ako dokázali predpovedať niektoré udalosti?

NETKY.SK • 28 August 2022, 16:00 • 2 min
Simpsonovci odhalia obrovské tajomstvo! Ako dokázali predpovedať niektoré udalosti?

Táto animovaná rodinka nám už niekoľko rokov poskytuje zaujímavé a netradičné situácie, ktoré sa nakoniec stali realitou. Recept na predpovedanie budúcnosti nám prezradí špeciálna epizóda 34. sezóny.

slovakia

left justify in out

Známy scenárista a producent Matt Selman uviedol v rozhovore pre Deadline: „Pravdepodobne tá najlepšia 34. sezóna akejkoľvek show, ktorú ste kedy videli“. Zároveň ale spresnil, že diváci sa konečne dozvedia, ako predpovedali budúcnosť. „Je to špeciálna epizóda s množstvom bláznivých vecí, ale aj to, ako môžu Simpsonovci predpovedať budúcnosť,“ povedal.

 

 

Vysielanie Simpsonovcov prebieha už niekoľko rokov. Matt Selman uviedol, že vydanie nového obsahu pre seriál je „najväčšou tvorivou výzvou“ pre tím scenáristov.

 

 

Simpsonovci tento rok odvysielajú dve halloweenske epizódy – Treehouse of Horror. „Máme anime paródiu na 'Death Note', z ktorej som nadšený. Celovečerná epizóda je paródiou na knihu Stephena Kinga 'It' s, pripravte sa na to, Krusty ako Pennywise," poznamenal.

 

 

V najnovšej sezóne vystúpi niekoľko celebrít, ako napríklad z Marvel sveta „Shang-Chi“ Simu Liu a komediálna legenda Melissa McCarthy. „Som veľmi nadšený z 34. sezóny. Nemožno len tak zaspať na vavrínoch. Musíte sa presadiť a vyzvať sa a zabezpečiť, aby každá epizóda bola výrazná, emocionálna, vizuálna a presvedčivá, strašidelná a filmová,“ Selman uzavrel.

 

Pozor, zapíšte si do kalendára! Tí čo majú prístup k stanici Fox, budú mať možnosť sledovať celosvetovú premiéru 34. série Simpsonovcov už 25. septembra 2022.

 

Možno vás zaujme: GAMING Hernú ponuku Netflix využíva iba 1% predplatiteľov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies