Simpson dostal zákaz vychádzania a príde o časť osláv i výlet do Thajska

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 08:17 • 2 min
Simpson dostal zákaz vychádzania a príde o časť osláv i výlet do Thajska

MANCHESTER - Anglický futbalista Danny Simpson príde o časť osláv titulu v Premier League s Leicestrom i posezónny výlet do Thajska po tom, čo mu súd naparil zákaz vychádzania za škrtenie bývalej priateľky.

slovakia

left justify in out

Sudca v Manchestri nariadil, že si musí trest odpykať okamžite. Najbližších 21 dní tak strávi doma od 22.00 h do šiestej hodiny ráno.

 

Dvadsaťdeväťročný Simpson dostal takýto trest pre to, že odpracoval iba polovicu z 300 hodín verejných prác v miestnej komunite. Tie dostal vlani v júni za útok na matku svojho dieťaťa v ich spoločnom dome v roku 2014.

 

Leicester oslavuje titul už vyše týždňa, no hlavná slávnosť sa odohrá v nedeľu v noci po návrate z posledného zápasu sezóny na pôde londýnskej Chelsea. Tím odcestuje do Thajska, odkiaľ pochádza jeho majiteľ a riaditeľ Vichai Srivaddhanaprabha, v utorok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies