Šimonek: Manisaspor je pre mňa výzva

NETKY.SK • 27 August 2013, 14:50 • 2 min
Šimonek: Manisaspor je pre mňa výzva

MANISA - Slovenský futbalový útočník Arnold Šimonek pokračuje v kariére v tureckom druholigovom klube Manisaspor. Kmeňový hráč českého tímu FC Vysočina Jihlava podpísal kontrakt na ročné hosťovanie s následnou opciou na trvalý prestup.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastný, že sa moje hosťovanie podarilo vybaviť. Od chvíle, keď som sa dozvedel o záujme tureckého klubu, bol som jednoznačne odhodlaný ísť do Manisy. Ďakujem za túto možnosť," povedal pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency rodák z Nových Zámkov Šimonek. "Prvé dojmy z klubu i ľudí v ňom sú len tie najlepšie. O hráčov je postarané na maximálnej úrovni, čo len zodpovedá hlavnej ambícii, ktorou je postup do najvyššej ligy," uviedol odchovanec nitrianskeho futbalu.

Dvadsaťtriročný urastený zakončovateľ odohral v drese nového zamestnávateľa prvý duel, v pondelkovom súboji 2. kola tamojšej ligovej súťaže so Sanliurfasporom (0:0) figuroval v základnej zostave a hral do 69. min. "Po troch dňoch a troch tréningoch v Manise to bolo pre mňa dosť náročné. Myslím si však, že keď sa viac oťukám so spoluhráčmi a zlepšíme komunikáciu, bude to fajn. Manisaspor je pre mňa výzva, určite chceme byť s tímom úspešní," uzavrel Šimonek.

Arnold Šimonek je bývalý mládežnícky reprezentant SR, v drese "dvadsaťjednotky" dal podľa stránky svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency štyri góly v ôsmich stretnutiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies