Šimonek má opäť zdravotné problémy, asi preruší kariéru

NETKY.SK • 17 Október 2014, 19:03 • 2 min
Šimonek má opäť zdravotné problémy, asi preruší kariéru

JIHLAVA - Slovenský futbalový útočník Arnold Šimonek pravdepodobne bude musieť pre zdravotné problémy prerušiť kariéru.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný hráč Jihlavy naposledy hosťoval v Myjave. "Ešte je to v štádiu riešenia. Zatiaľ sa zmluva ukončila len v Myjave. Myslím si, že pokiaľ sa nejakým spôsobom dokážeme s jihlavským vedením dohodnúť na tom, ako zmluvu ukončíme, tak tomu tak bude," uviedol pre portál idnes.cz.
     

Odchovanec Nových Zámkov a Nitry si v uplynulej sezóne zahral aj v tureckom Manisaspore. Už tam však mal zdravotné problémy a v zime vrátil sa späť do Česka, kde sa zotavoval. "V lete som začal trénovať, v letnej príprave som odtrénoval a odohral všetko. Ale na konci som mal opäť vysokú teplotu. Keď som po desiatich dňoch začal znova trénovať, pán tréner Rada povedal, že by bolo dobré, keby som šiel niekam na hosťovanie. Že by som sám zistil, ako som na tom zdravotne. Išiel som do Myjavy, kde som odohral šesť celých zápasov. Ale pred posledným zápasom pred reprezentačnou prestávkou som sa opäť necítil dobre, odišiel som z tréningu. Týždeň ma dosť silno pobolievala hlava, bol som slabý, necítil som sa vôbec dobre. Ako pribúda záťaž, pribúdajú zápasy, tak mi slabne telo," pokračoval.
     

Šimonek zatiaľ nevie, ako bude vyzerať jeho futbalová budúcnosť. "Ťažko povedať. Bol to dlhý výpadok, osem mesiacov som neodohral jediný súťažný zápas. Potreboval som sa do toho znovu dostať. Kondične, fyzicky. S tým som do Myjavy išiel. Nečakal som od seba žiadne zázraky, ale potrebovalo to nejaký čas. Zápas od zápasu to bolo lepšie, ale takto sa futbal skrátka robiť nedá," dodal pre idnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies