Šimonek chváli Myjavu, Spartak mu je sympatický

NETKY.SK • 28 August 2014, 13:49 • 2 min
Šimonek chváli Myjavu, Spartak mu je sympatický

MYJAVA - Nová posila účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Spartaka Myjava Arnold Šimonek odohral v minulom kole proti Slovanu Bratislava (2:1) prvé zápasové minúty od 22. decembra 2013.

slovakia

left justify in out

Odvtedy mal takmer do začiatku leta zdravotné problémy, následne mu nedovolili nastupovať administratívne problémy. Dvadsaťtriročný rodák z Nových Zámkov hosťuje v Myjave z českého klubu Vysočina Jihlava do 30. januára 2015.

"V Jihlave to vyzeralo, že by som nehrával toľko, koľko by som potreboval po tej dlhej pauze. Hľadalo sa riešenie, kde by som mohol hrať viac. Nakoniec sa objavila Myjava, bol som hneď za, pretože je to pre mňa sympatický klub. Tri roky je v lige, ale stihol toho viac ako niektoré kluby za tridsať rokov. Nebolo sa teda o čom baviť," objasnil svoj príchod na kopanice pre klubový web Šimonek. 

 

Šimonek už v novom drese odohral zápas vo víkendovom kole Fortuna ligy doma proti Slovanu Bratislava, v ktorom vybehol na trávnik v 75. min. Útočník vysoký 192 cm pôsobil v najvyššej slovenskej súťaži už v Nitre, odkiaľ odišiel vo februári 2013 do Jihlavy. Jesennú časť ročníka 2013/2014 strávil na hosťovaní v tureckom Manisaspore. Šimonek reprezentoval Slovensko v kategóriách do 17, 19 i 21 rokov. 

 

Aj po odchode zo Slovenska sledoval domácu súťaž a vedel, do akého prostredia prichádza. "Na Slovensku v každom klube niekto niekoho pozná, takže hráči medzi sebou vedia, ako to v kluboch funguje. Na Myjavu neboli nikdy zlé ohlasy. Je vidno, že tá robota tu je systematická, trpezlivá a tak to tu aj všetko vyzerá," doplnil pre klubový web Šimonek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies