Šimončič dal v Nitre výpoveď

NETKY.SK • 10 December 2013, 15:46 • 2 min
Šimončič dal v Nitre výpoveď

NITRA - Stredopoliar Miloš Šimončič podal výpoveď v corgoňligovom futbalovom klube FC Nitra, takže s najväčšou pravdepodobnosťou už na jar nepomôže mužstvu spod Zobora so záchranárskymi prácami v najvyššej slovenskej súťaži.

slovakia

left justify in out

"Dôvod tohto môjho rozhodnutia o výpovedi je to, že nemám vyplatené peniaze," prezradil pre futbalportal.net odchovanec nitrianskej futbalovej školy.

V Nitre už niekoľko mesiacov márne čakajú na hlavného sponzora, ktorý by vrátil chod klubu do koľají, v akých bol ešte pred pár rokmi. "Nechcel by som špecifikovať, koľko peňazí mi chýba. Na základe toho, že nemám vyplatené financie, som mohol dať výpoveď, a tak som aj spravil. Nedá sa povedať, že by som nad týmto rozhodnutím dlho rozmýšľal. Skôr ma k tomu prinútilo to, že potrebujem peniaze, aby som mohol živiť rodinu. Situácia v Nitre nie je ružová a ja som sa rozhodol takto," doplnil 26-ročný záložník. "V decembri to ešte nechám tak a budúcnosť budem riešiť skôr v januári. Uvidíme, či si nájdem klub alebo nie. Možno to dopadne tak, že pôjdem niekam hrať iba ako amatér a budem sa živiť inak ako futbalom. To teraz neviem, uvidíme. Za iný ako nitriansky klub som ešte nehral, navyše bývam neďaleko od štadióna. Nemám s návratom problém, ale veci by sa museli zmeniť tak, aby v klube všetko riadne fungovalo," uzavrel M. Šimončič.

FC Nitra je v dvanásťčlennom corgoňligovom pelotóne po jesennej časti na predposlednom jedenástom mieste, od poslednej Dunajskej Stredy ho delí len lepšie skóre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies