Simona Krainová si zahrá vo filme Vybíjená

NETKY.SK • 22 August 2014, 14:36 • 2 min
Simona Krainová si zahrá vo filme Vybíjená

PRAHA - Česká topmodelka Simona Krainová si zahrá vo filme Vybíjená. Novinku nakrúti režisér Petr Nikolaev podľa rovnomennej knihy Michala Viewegha z roku 2004. Herecké obsadenie doplnia napríklad Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol alebo Lukáš Vaculík.

slovakia

left justify in out

"Posledný film som nakrútila, keď som mala 24 rokov, trilógiu Byl jednou jeden polda. Odvtedy uplynulo veľa rokov a ja som už nerátala s tým, že sa ešte niekedy vrátim pred kameru. Som rada za každú radu, ktorú dostanem. Ale my sme sa s pánom režisérom dohovorili, že sa mu páči prirodzenosť, takže nechceme žiadne prípravy a predprípravy," vyjadrila sa známa modelka, ktorá v snímke dostala hlavnú ženskú úlohu. 

 

Simona Krainová sa narodila 19. februára 1973 v Havířove. Okrem spomínanej komediálnej filmovej série Byl jednou jeden polda (1995, 1997, 1999) si zahrala aj v snímke Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu (1992) či v seriáli Dokonalý svět (2010). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies