Simona Krainová priviedla na svet syna Bruna

NETKY.SK • 5 Október 2012, 06:51 • 2 min
Simona Krainová priviedla na svet syna Bruna

Simona Krainová priviedla na svet syna Bruna - Celebrity Česká modelka Simona Krainová porodila svojho druhého potomka. Vo štvrtok priviedla na svet syna, ktorému s manželom Karlom Vágnerom dali meno Bruno.

slovakia

left justify in out

img

Česká modelka Simona Krainová porodila svojho druhého potomka. Vo štvrtok priviedla na svet syna, ktorému s manželom Karlom Vágnerom dali meno Bruno. Podľa informácií českého portálu super.cz je Krainová v poriadku. Chlapček mal pri narodení 51 centimetrov a vážil 3,46 kilogramu. Dvojica, ktorá o pohlaví dieťaťa vopred nevedela, už jedného potomka má. V novembri 2010 modelka predčasne porodila syna Maxa. Krainová a Vágner sa zosobášili v septembri 2010, teda len dva mesiace pred jeho narodením. Vágner má okrem dvoch detí s Krainovou ešte jedného syna z predchádzajúceho vzťahu. Tridsaťdeväťročná modelka bola v minulosti vydatá za moderátora Bořka Slezáčka, no žiadne deti spolu nemajú.
   Simona Krainová sa narodila 19. februára 1973 v Havířove. V roku 1989 sa úspešne zúčastnila modelingového kastingu a odcestovala do Paríža. Objavila sa na titulkách mnohých prestížnych módnych časopisov, napríklad francúzskeho a amerického Elle, Marie Claire či Cosmopolitan. Stala sa tvárou kampane na parfum Dune od Christiana Diora a tvárou kozmetických značiek Biotherm a L’Oreal. Známa je aj z filmovej trilógie Byl jednou jeden polda (1995, 1997 a 1999), snímky Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu (1992) alebo televíznej šou Let´s Dance. Už čoskoro bude v pripravovanej súťaži hľadať Topmodelku. Vyskúša si tak rovnakú prácu ako jej kolegyne Tyra Banks a Heidi Klum. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies