Šimon Peres tesne pred smrťou dopísal knihu, ktorá vyjde na jar 2017

NETKY.SK • 17 Október 2016, 17:14 • 2 min
Šimon Peres tesne pred smrťou dopísal knihu, ktorá vyjde na jar 2017

NEW YORK - Laureát Nobelovej ceny mieru, bývalý izraelský prezident Šimon Peres dokončil iba niekoľko týždňov pred svojou smrťou knihu o Izraeli a zlomových okamihoch v jeho dejinách, ktorá vyjde na jar budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Vydavateľská spoločnosť HarperCollins informovala dnes tlačovú agentúru AP, že Peresova kniha No Room for Small Dreams (Nie je priestor na malé sny) vyjde 4. apríla v jej nakladateľstve Custom House.

 

Uvedená kniha bola plánovaná od roku 2014 a Peres ju dokončil tento rok. Exprezident je autorom viacerých ďalších kníh vrátane pamätí Battling for Peace (Boj za mier). Zomrel minulý mesiac vo veku 93 rokov.

 

Podľa nakladateľstva Custom House Peres v novej knihe uvažuje o všetkom od vojny až po vysoko špecializovaný priemysel a spomína aj svoju úlohu v niektorých z najdôležitejších rozhodnutí Izraela. Prihovára sa v nej tiež príslušníkom mladších generácií, ktorým hovorí o ich "záväzkoch a príležitostiach".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies