Simon Pegg a Mike Myers sa predstavia v trileri Terminal

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 09:04 • 2 min
Simon Pegg a Mike Myers sa predstavia v trileri Terminal

LONDÝN - Anglický herec Simon Pegg a jeho kanadský kolega Mike Myers si zahrajú v noir-trileri Terminal. V novinke filmára Vaughna Steina sa predstavia po boku už predtým oznámenej Austrálčanky Margot Robbie, ktorá si v snímke zahrá hlavnú postavu a bude aj jej producentkou. Herecké obsadenie doplnili aj Dexter Fletcher a syn Jeremyho Ironsa, Max Irons.

slovakia

left justify in out

Príbeh sa zameria na dvoch nájomných vrahov (Fletcher a Irons), ktorí sa za veľkú odmenu podujmú na nebezpečnú misiu pre tajomného objednávateľa. Zistia však, že mladá dynamická Annie (Robbie) je do ich úlohy zapletená viac, ako pôvodne predpokladali. Na filme, ktorý sa momentálne nakrúca v Maďarsku, sa producentsky podieľajú aj David Barron, Molly Hassell, Tom Ackerley, Josey McNamara a Sophia Ker. Výkonnými producentmi sú zas John Jencks, D. Todd Shepherd, Joe Simpson, George Waud, Shelley Madison, Charles Auty, Simon Williams, Delphine Perrier a Henry Winterstern.

 

Simon Pegg zaznamenal úspech vďaka spolupráci s Edgarom Wrightom, ktorému pomohol s písaním príbehov komediálnych snímok Súmrak mŕtvych (2004), Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007) a Na konci sveta (2013). V uvedených filmoch si zároveň aj zahral, pričom po jeho boku sa objavil aj komik Nick Frost. Okrem toho môžu diváci Pegga poznať aj z filmov ako Nonstop party (2002), Zúčtovanie (2003), Z ničoho len nič (2006), Mission: Impossible III (2006), Star Trek (2009) a jeho pokračovaní Star Trek: Do temnoty (2013), Paul (2011), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) či Mission Impossible: Národ grázlov (2015).

 

Mike Myers sa preslávil predovšetkým ako špión Austin Powers v snímkach Špionátor (1997), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999) a Austin Powers v Zlatom úde (2002). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako napríklad Wayneov svet (1992), Klub 54 (1998) alebo Nehanební bastardi (2009). Taktiež nahovoril postavu Shreka v rovnomennom filme z roku 2001 a jeho pokračovaniach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies