Simon Helberg si zahrá v snímke Florence Foster Jenkins

NETKY.SK • 29 Marec 2015, 09:19 • 2 min
Simon Helberg si zahrá v snímke Florence Foster Jenkins

BRATISLAVA - Americký herec Simon Helberg sa predstaví v pripravovanej životopisnej snímke Florence Foster Jenkins.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Los Angeles sa objaví ako pianista Cosmé McMoon, ktorý bude sprevádzať amatérsku sopranistku Florence Foster Jenkins v podaní Meryl Streep. Tá sa chcela stať opernou speváčkou aj napriek tomu, že nevedela dobre spievať. Anglický herec Hugh Grant stvárni jej najlepšieho priateľa St. Claira Bayfielda. Scenár napísal Nicholas Martin a o réžiu sa postará britský filmár Stephen Frears.


Simon Helberg je známy napríklad ako Howard Wolowitz zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), ktorý mu v roku 2013 vyniesol Critics' Choice TV Award pre najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe komediálneho seriálu. Spolu s hereckými kolegami a kolegyňami bol tiež už štyri razy nominovaný na cenu Screen Actors Guild v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu, no ani raz ju nezískali. Zahral si aj vo filmoch ako Sexy párty (2002), Popoluškin príbeh (2004), Dobrú noc a veľa šťastia (2005) či Seriózny muž (2009) a v seriáloch Joey (2004 - 2006) alebo Studio 60 (2006 - 2007).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies