Simon: Fico neznížil DPH, aby mal na rozdávanie pre svojich sponzorov

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 13:38 • 2 min
Simon: Fico neznížil DPH, aby mal na rozdávanie pre svojich sponzorov

BRATISLAVA - Fico a jeho Smer mali len nedávno možnosť znížiť DPH z 20 % na 19 %, to ale neurobili.

slovakia

left justify in out

Takýmto, aj keď malým znížením, by občanom zostalo (nemuseli zaplatiť) 220 miliónov eur, ale ľuďom by zlacneli napríklad potraviny. Fico a jeho Smer ale potrebujú tých 220 miliónov eur, aby mohli ďalej rozdávať svojim sponzorom. Ako napríklad Jurajovi Širokému, ktorého firma bude realizovať zákazku pre štát v hodnote 14 miliónov eur. Má vytvoriť systém na videokonferencie, a to aj pre väzňov, aby nemuseli chodiť na súdy. Alebo ďalší príklad, Andrej Babiš. Jeho firma má dostať úľavu na daniach 58 miliónov eur.

 

Občania, daňoví poplatníci, ktorí to všetko opäť zaplatia, opäť nedostali nič. Len klamstvá od vlády Smeru. Nemajú lacnejšie potraviny, neplatia nižšie dane a ani nemajú viac pracovných príležitostí. To sú tie istoty, ktoré im Smer pred voľbami sľuboval.

 

Vyzývam vládu Roberta Fica, aby namiesto záujmov a istôt pre svojich sponzorov konečne naplnila záväzok voči občanom a znížila DPH z 20 % na 19 %. A tiež aby udelenie investičných stimulov prepojili a podmienili vytvorením nových pracovných miest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies