Simon Cowell sa v 54 rokoch stal prvýkrát otcom

NETKY.SK • 15 Február 2014, 09:48 • 2 min
Simon Cowell sa v 54 rokoch stal prvýkrát otcom

LONDÝN - Britskému hercovi, spisovateľovi a producentovi Simonovi Cowellovi, ktorý roky tvrdil, že otcovstvo nemá v pláne, sa v piatok narodil syn.

slovakia

left justify in out

Lauren Silvermanová, priateľka bývalého člena poroty súťaže American Idol, porodila v piatok v New Yorku chlapčeka s pôrodnou hmotnosťou 2,9 kilogramu.

Cowell (54) sa preslávil svojimi štipľavými poznámkami pri hodnotení výkonov účastníkov televíznych speváckych súťaží v USA i rodnej Británii. Doteraz ešte nebol ani raz ženatý a americkému magazínu Parade sa vlani v októbri zveril, že ani s bábätkami mu to veľmi nejde. "Nikdy neviem, čo mám robiť. Ale keď podrastie, mohol by som ako otec dávať dobré rady," dodal. 

Silvermanovej tehotenstvo sa dostalo na verejnosť, keď jej bývalý manžel vlani podal žiadosť o rozvod a ako spoluodporcu uviedol Cowella. 

Cowell minulý týždeň potvrdil návrat do britskej verzie súťaže The X Factor. V tohtoročnej sezóne sa predstaví po trojročnej prestávke, ktorú strávil v porote v americkej verzii tejto speváckej šou. V USA program kvôli klesajúcej sledovanosti končí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies