Simon Cowell sa bojí, že mu syn zakáže fajčiť

NETKY.SK • 25 Október 2015, 09:34 • 2 min
Simon Cowell sa bojí, že mu syn zakáže fajčiť

BRATISLAVA - Britský hudobný magnát Simon Cowell sa obáva, že mu syn Eric zakáže fajčiť. Päťdesiatšesťročný rodák z Londýna to prezradil v rozhovore pre anglický denník Daily Mirror.

slovakia

left justify in out

"Vyfajčím asi desať cigariet denne a musím to obmedziť. Vyskúšal som už všetko. Neviem, čo spravím, keď Eric vyrastie a povie mi, aby som s tým prestal. V jeho blízkosti nefajčím, ani by som to nikdy neurobil. Ale myslel som na to, čo spravím, keď mi také niečo v najbližších rokoch povie. Je to môj najhorší zlozvyk a bolo by naozaj náročné s tým prestať, pretože cigarety milujem," uviedol Cowell, ktorý má 20-mesačného syna s partnerkou Lauren Silverman.


Simon Cowell sa stal verejne známym najmä ako porotca v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV a hudobného vydavateľstva Syco Music, ktoré stojí napríklad za britsko-írskou formáciou One Direction. Vytvoril tiež medzinárodnú opernú pop-vokálnu skupinu Il Divo. V rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time.
I



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona