Simon Cowell nechce byť pri narodení svojho potomka

NETKY.SK • 25 September 2013, 10:40 • 2 min
Simon Cowell nechce byť pri narodení svojho potomka

LOS ANGELES - Britský hudobný magnát Simon Cowell prezradil, že nebude pri narodení svojho potomka, ktorého čaká s priateľkou Lauren Silverman. Päťdesiattriročný Cowell to uviedol v rozhovore s Ryanom Seacrestom.

slovakia

left justify in out

"Viem, že to znie hrozne, ale je to niečo také, ako keď nechcete ísť do reštaurácie, kým vám pripravujú jedlo. Myslím, že sú určité veci, ktoré by ste nemali vidieť a toto je jedna z nich. Budem veľmi blízko, ale nebudem priamo pri pôrode," uviedol Cowell, ktorý o svojom potomkovi hovorí ako o synovi. "Skutočne som si nikdy nemyslel, že sa stanem otcom. Čiastočne to bolo tým, že som sa bál, s kým by som tie deti mal. Ale s Lauren vychádzame veľmi dobre a len čo som si zvykol na skutočnosť, že budeme mať dieťa, tak som si uvedomil, že to bude skvelé," vysvetlil magnát, ktorý ďalej tiež naznačil, že sa so Silverman plánuje aj oženiť. "Poviem to tak - neočakávam, že bude slobodnou matkou," dodal. 

Cowell potvrdil, že čaká dieťa s Lauren Silverman pre BBC koncom augusta pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction. "Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena," vyhlásil vtedy Cowell, ktorý sa so Silverman zblížil v čase, keď sa jej vzťah s manželom Andrewom Silvermanom, blízkym priateľom Cowella, rozpadal. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. 

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka jeho úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Je manažérom medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, ktorú aj vytvoril. Magazín The Hollywood Reporter ho vo svojom zozname najmocnejších ľudí v televíznom priemysle za rok 2009 zaradil do prvej 50-tky a v rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies