Simon Cowell je nadšený z hanblivej Britney Spears

NETKY.SK • 3 Júl 2012, 20:16 • 2 min
 Simon Cowell je nadšený z hanblivej Britney Spears

Simon Cowell je nadšený z hanblivej Britney Spears - Celebrity Britský hudobný magnát Simon Cowell je nadšený z jeho spoluporotkyne v televíznej speváckej súťaži The X Factor Britney Spears. Nie je v tejto šou na to, aby to bola Britney Spears v televízne

slovakia

left justify in out

img

Britský hudobný magnát Simon Cowell je nadšený z jeho spoluporotkyne v televíznej speváckej súťaži The X Factor Britney Spears. "Nie je v tejto šou na to, aby to bola Britney Spears v televíznej šou. Je tu preto, aby dokázala, že je v nej niečo viac, že má schopnosti na to, aby robila túto prácu naozaj dobre. Berie úlohu porotkyne veľmi vážne," uviedol 52-ročný Cowell. "Človek, ktorý toho vo svojej kariére dosiahol toľko ako ona a je verejne známou osobnosťou, by mal byť veľmi sebavedomý, no ona je v skutočnosti veľmi hanblivá, a to je zaujímavé. Je istým spôsobom záhadná a to ma asi najviac nútilo obsadiť ju do úlohy porotkyne," prezradil porotca a mentor. Okrem neho a Spears zasadli do kresiel porotcov ostrieľaný producent L.A. Reid a mladá, len 19-ročná speváčka Demi Lovato. Dve dámy nahradili v druhom ročníku americkej verzie súťaže The X Factor Paulu Abdul a Nicole Scherzinger.

Lovato opísal Cowell ako veľmi živú, odvážnu, sebavedomú a drzú osobu. "Mnoho našich divákov má 16, 17, 18 rokov a aj menej, takže som do poroty chcel umiestniť niekoho, kto by reflektoval mladé publikum. Nikdy predtým som to neurobil a nebol som si istý, či to bude fungovať," prezradil.

X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch skupín - dievčatá, chlapci, skupiny a účinkujúci nad 30 rokov. Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou. Prvý ročník americkej verzie vyhrala 19-ročná Melanie Amaro, ktorej mentorom bol práve Simon Cowell. Britská verzia s trochu odlišnými pravidlami má za sebou už osem ročníkov, pričom k najznámejším víťazom patria Leona Lewis (2006) a Alexandra Burke (2008).

ZDROJ:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies