Šimíček novým trénerom Skalice, nahradil krajana Stloukala

NETKY.SK • 15 Október 2015, 23:38 • 2 min
Šimíček novým trénerom Skalice, nahradil krajana Stloukala

SKALICA - Novým hlavným trénerom HK 36 Skalica sa vo štvrtok večer stal Roman Šimíček. Štyridsaťtriročný (nar. 4. novembra 1971) majster sveta z roku 1999 a držiteľ niekoľkých tímových trofejí vystriedal pri kormidle "Záhorákov" krajana Martina Stloukala, ktorý po vzájomnej dohode s vedením klubu ukončil svoje pôsobenie. Informuje o tom oficiálna internetová stránka skalického tímu.

slovakia

left justify in out

"Šimon", ako ho prezývajú hráči, pôsobil v uplynulých troch sezónach ako asistent pri Petrovi Oremusovi vo Vítkoviciach (2012 - 2014) a následne v Košiciach, s ktorými získal v uplynulom súťažnom ročníku 2014/2015 majstrovský titul. Rodák z Ostravy Šimíček, ktorý si v minulosti vyskúšal i kanadsko-americkú NHL, sa ku skalickému mužstvu pripojí v nasledujúcich dňoch. Jeho asistentom bude Michal Ružička.

 

Skalici sa v tejto sezóne nedarí: v jedenástich odohraných dueloch získali hráči HK 36 dovedna iba 10 bodov a patrí im posledná desiata priečka v Tipsport lige. Štyridsaťštyriročný český kormidelník Martin Stloukal prišiel do Skalice pred týmto ročníkom 2015/2016, predtým pracoval v Klagenfurte či Znojme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies