Simeone zatiaľ nemyslí na post trénera Argentíny

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 11:58 • 2 min
Simeone zatiaľ nemyslí na post trénera Argentíny

MADRID - Tréner futbalistov Atlética Madrid Diego Simeone zatiaľ nemyslí na funkciu šéfa lavičky argentínskej reprezentácie, na ktorej chce skončiť Alejandro Sabella.

slovakia

left justify in out

Kouč vicemajstrov sveta 2014 už viackrát naznačil, že ho lákajú ďalšie výzvy a opustí argentínsku reprezentáciu. Aj keď vedenie národnej futbalovej asociácie sa ešte snaží Sabellu presvedčiť, aby zmenil svoje rozhodnutie, v médiách sa už začalo špekulovať o novom trénerovi. Najviac rezonuje práve meno rodáka z Buenos Aires Diega Simeoneho, pod vedením ktorého získalo Atlético Madrid majstrovský titul v Španielsku a hralo vo finále Ligy majstrov proti Realu Madrid.

 

"V tejto chvíli je pre mňa ešte príliš skoro, aby som sa stal trénerom Argentíny. Potrebujem ďalšie skúsenosti. Nevylučujem, že v budúcnosti by som mal záujem," povedal 44-ročný Diego Pablo Simeone, ktorý do Atlética prišiel v roku 2011. Bývalý 106-násobný argentínsky reprezentant má za sebou už aj pôsobenie v Racingu, Estudiantes, River Plate a San Lorenze. Informácie zverejnil goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies