Šimák chce pomôcť k postupu Českým Budějoviciam

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 11:36 • 2 min
Šimák chce pomôcť k postupu Českým Budějoviciam

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Klub SK Dynamo České Budějovice získal pred štartom druhej najvyššej českej futbalovej súťaže posilu zvučného mena - Jana Šimáka.

slovakia

left justify in out

Už 36-ročný bývalý hráč Hannoveru, Bayeru Leverkusen, Stuttgartu, Mainzu, Jeny či Sparty Prahy podpísal s novým zamestnávateľom kontrakt na jeden ročník.

 

"Keď použijem moderný výraz, tak Šimák je rozdielový hráč, ktorého sme v tíme nemali. Ukazuje sa vo výbornom svetle a som rád, že sa podarilo dotiahnuť do konca jeho prestup," uviedol na klubovom webe tréner František Cipro.

 

Rodák z Tábora Šimák, ktorého kariéru poznačili problémy so životosprávou, naposledy pôsobil v pražskom klube Bohemians 1905. "Pochádzam z juhu Čiech a ponuka z Budějovíc ma, samozrejme, veľmi potešila. Dynamo je klub, ktorý dlhodobo patrí do prvej ligy a mojím cieľom bude, aby som mu v nasledujúcej sezóne pomohol postúpiť naspäť do najvyššej súťaže," poznamenal na webe dynamocb.cz ostrieľaný ofenzívny záložník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies