Silvia Šuvadová má dar pre Slovensko: Chce očistiť parlament

NETKY.SK • 29 Január 2016, 10:32 • 2 min
Silvia Šuvadová má dar pre Slovensko: Chce očistiť parlament

BRATISLAVA - Spiritualistka Silvia Šuvadová (42 )plánuje energeticky očistiť celý parlament SR. A postačí jej na to iba prútik.

slovakia

left justify in out

Šuvadová sa o niečo podobné pokúsila už v minulosti, podľa nej je to však nevyhnuté aj teraz. O jej zámere informuje denník Plus 1 deň.

 

Očistiť parlament je podľa herečky veľké sústo, a tak rozmýšľa že si zoberie na pomoc svojho manažéra Romana Necliho. „Chcela by som tam ísť s mojím kamarátom, manažérom, ktorý má na to zvláštne techniky,“ povedala denníku Šuvadová. Údajne takúto očistu vykonala doma v Dolnom Kubíne a veľmi úspešne.

 

„Všetko sa to robí energeticky pomocou prútikov. Na Slovensku to voláme prútikárstvo. Na Slovensku je to populárne, či ide o byty, firmy, ľuďom to zmenilo život,“ povedal Roman pre denník.

 

Aby herečka dokázala svoj dobrý úmysel, za tieto služby si nevypýta ani cent. Bude to jej dar Slovensku. U našich politikov sa však pochopenia nedočkala.

 

Šuvadová už v októbri 2013 navštívila parlamet, aby ho očistila. Vtedy sa k nej pridala aj poslankyňa Helena Mezenská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies