Silvia Prochádzková patrí k favoritkám svetového finále Miss Universe

NETKY.SK • 20 Január 2015, 17:17 • 2 min
Silvia Prochádzková patrí k favoritkám svetového finále Miss Universe

BRATISLAVA - Aktuálna kráľovná krásy, Miss Universe Slovenskej republiky 2014 Silvia Prochádzková reprezentuje Slovensko na svetovej súťaži Miss Universe v slnečnom Miami, kde si ju už stihol všimnúť aj samotný Donald Trump. Krásna Slovenka dokonca patrí k jeho favoritkám.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako získala uznanie na známom britskom portáli dailymail.com, zožala ďalší úspech. "Dvadsaťdvaročná Slovenka totiž stihla očariť milionára Donalda Trumpa, ktorý ju podľa informácií priamo zo slnečného Miami považuje za jednu zo svojich šiestich najhorúcejších kandidátok na postup do užšieho finále," informovala Olívia Lacenová. Ak sa jej podarí dostať sa do Top 10, stane sa prvou Slovenkou, ktorá to dokázala po Silvii Lakatošovej. Aktuálna riaditeľka súťaže v roku 1994 obsadila celkovo štvrté miesto. Lakatošová už odcestovala našu reprezentantku podporiť a bude jej oporou až do finálového večera.
     

Úradujúcu Miss Universe SR čaká ešte niekoľko dní tvrdá príprava a náročný denný program. O titul kráľovnej krásy zabojuje s víťazkami z 90 krajín sveta počas 63. ročníka slávnostného finálového večera v nedeľu 25. januára.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies