Silvia Lakatošová stratila licenciu na MISS INTERCONTINENTAL, Jozef Oklamčák sa stáva novým majiteľom licencie pre Slovenskú republiku

NETKY.SK • 16 September 2016, 12:22 • 2 min
Silvia Lakatošová stratila licenciu na MISS INTERCONTINENTAL, Jozef Oklamčák sa stáva novým majiteľom licencie pre Slovenskú republiku

Bratislava - Silvia Lakatošová, ktorá dlhé roky posielala svoje úspešné finalistky na svetovú súťaž MISS INTERCONTINENTAL, už nemá právo na delegovanie missiek. Novým majiteľom licencie s možnosťou už v tomto roku poslať reprezentantku Slovenskej republiky na MISS INTERCONTINENTAL 2016, sa stal zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO Jozef Oklamčák.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Silvia je I. vicemisskou MISS SLOVENSKO z roku 1993, víťazkou sa vtedy stala terajšia moderátorka Ženského magazínu RTVS,  KARIN MAJTÁNOVÁ.

Ako sme sa dozvedeli od Jozefa Oklamčáka, je pripravený už v tomto roku delegovať slečnu, ktorá bude zastupovať farby Slovenska.

 

45. ročník svetovej súťaže krásy MISS INTERCONTINENTAL sa bude konať v októbri na Srí Lanke a zúčastní sa jej 70 krajín sveta.

Ako nám povedal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu a v minulosti aj mnohonásobný člen poroty spomínanej svetovej súťaže MISS INTERCONTINENTAL  a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák: "Bol som oslovený organizátormi tejto svetovej súťaže a ponúkli mi možnosť zastupovať a delegovať reprezentantku Slovenskej republiky. Mojou podmienkou bolo, že to bude na dlhšie obdobie a že od budúceho roka dostanem licenciu a budem zastupovať aj Českú republiku. Je to v poradí už piata svetová súťaž krásy, kde budem delegovať české dievčatá."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona