Silvestrovské oslavy v Bratislave odštartujú bežci

NETKY.SK • 21 December 2016, 15:40 • 2 min
Silvestrovské oslavy v Bratislave odštartujú bežci

BRATISLAVA - Silvestrovským behom cez bratislavské mosty a po nábreží Dunaja sa začnú v sobotu 31. decembra oslavy záveru roka v hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Beh je podľa organizátorov určený pre všetkých, ktorých neodradí ani chladnejšie decembrové počasie. TASR o tom informovala Zuzana Zúbeková zo Správy telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) Bratislavy.

 

Silvestrovský beh odštartuje o 10.00 h od Ekonomickej univerzity v bratislavskej Petržalke. Trasa povedie cez Prístavný most, Prístavnú ulicu, Most Apollo, nábrežie Dunaja, Starý most, na Most SNP a cez nábrežie Dunaja na Most Lafranconi. Trať bude mať približne desať kilometrov. Behu sa môžu zúčastniť všetci bez vekového rozdielu.

 

Zaregistrovať sa dá do utorka 27. decembra prostredníctvom webovej stránky STaRZ alebo osobne v deň behu na štarte pretekov od 8.30 do 9.30 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies