SILVESTROVSKÉ NÁTIERKY I.

NETKY.SK • 28 December 2010, 13:27 • 2 min
SILVESTROVSKÉ NÁTIERKY I.

SILVESTROVSKÉ NÁTIERKY I. Gurmán Falošná krabia Suroviny 1 balíček mrazených krabích tyčiniek, 1 cibuľa, 1 uvarené vajíčko natvrdo, 2 lyžice masla, 2 lyžice nátierkového masla, soľ, mleté korenie, citrónová šťava Príprava Rozmrazené krabie tyčinky najemn

slovakia

left justify in out

img

Falošná krabia:

Suroviny: 1 balíček mrazených krabích tyčiniek, 1 cibuľa, 1 uvarené vajíčko natvrdo, 2 lyžice masla, 2 lyžice nátierkového masla, soľ, mleté korenie, citrónová šťava

Príprava: Rozmrazené krabie tyčinky najemno pokrájame, pridáme nakrájanú cibuľu, postrúhané vajíčko, maslo, nátierkové maslo, soľ, korenie, citrónovú šťavu a dôkladne premiešame.

Pivná:

Suroviny: 1 syr v črievku, 100 g nivy, 100 g tvrdého syra, 2-3 lyžice kyslej smotany, 1 cibuľa, sladká mletá paprika, mletá rasca

Príprava: Tvrdý syr a nivu najemno postrúhame, pridáme syr v črievku, nakrájanú cibuľu, kyslú smotanu, sladkú mletú papriku, mletú rascu a dôkladne premiešame. 

Pikantná:

Suroviny: 1 čerstvý chren, 1 majonézu, tavený syr, 200 g mäkkej salámy,

Príprava: Salám pomelieme, pridáme nastrúhaný chren, majonézu, tavený syr  a dobre premiešame.

Falošný homár:

Suroviny: 200 g mäkkej salámy, 100 g zeleru, 100 g mozarelly, 1 biely jogurt, 100 g majonézy, soľ,

Príprava: Zeler očistíme, uvaríme a vychladnutý postrúhame. Pridáme nastrúhaný salám a syr. Jogurt vyšľaháme s majonézou a pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame

Orechová:

Suroviny: 1nátierkové maslo, 1 syr v črievku, 3 trojuholníkové syry, 3 lyžice majonézy, soľ, korenie, 10 dkg nastrúhaných orechov

Príprava: Všetky suroviny dáme do mixéra a šľaháme 3 minúty.

Zdroj: autor. redakcia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona