Silvester v bratislavskej MHD komplikovali vandali

NETKY.SK • 1 Január 2015, 18:36 • 2 min
Silvester v bratislavskej MHD komplikovali vandali

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava (DPB) má za sebou rušný Silvester. MHD v Bratislave totiž počas dňa i noci komplikovali vandali.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová.
      

Jeden z prvých prípadov sa stal podľa jej slov v stredu (31.12.) poobede. Vodič linky číslo 202 nahlásil odcudzenie hasiaceho prístroja, ktoré zistil pri obhliadke vozidla na konečnej Čiližská. O niekoľko hodín nahlásil vodič električky linky číslo 8 poškodenie skla dverí nezisteným cestujúcim na Trnavskom mýte smer Astronomická.
      

"Hodinu pred polnocou nahlásil vodič autobusu linky číslo 96 poškodenie lístkového automatu na zastávke Lachova. Na miesto bola privolaná aj polícia," uviedla Vachová. Hmotná škoda na automate podľa jej slov bola vyčíslená približne na 3000 eur. "Udalosť je v štádiu riešenia políciou," podotkla vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB. Podľa jej slov vandali v noci zo stredy nadnes poškodili aj označovač cestovných lístkov. V linke číslo 20 eviduje DPB taktiež odcudzené bezpečnostné kladivká a na nočnom spoji rozbité bočné okno. "V ďalších vozidlách boli odcudzené hasiace prístroje a poškodený interiér vozidla," dodala Vachová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies