Silvester slovenských osobností: Mária Čírová vystúpi v Tatrách, Chomisteková bude s najbližšími

NETKY.SK • 30 December 2014, 16:49 • 2 min
Silvester slovenských osobností: Mária Čírová vystúpi v Tatrách, Chomisteková bude s najbližšími

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mária Čírová zvykla Silvestre tráviť v rodinnom kruhu.

slovakia

left justify in out

„Klasika, spravili sme si nejakú kapustnicu, večeru, jednohubky a išlo sa spať alebo sme poprípade vydržali do dvanástej, ale vôbec sme neriešili, že nejaký Silvester, ohňostroje a tak,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA. Tento rok však dostala zaujímavú pracovnú ponuku. „Prišla mi jedna skvelá ponuka, takže odchádzame s rodinou do Tatier,“ prezradila interpretka. „Ja budem spievať a priateľ bude s deťmi čakať na hotelovej izbe. O polnoci nespievam, takže si štrngneme a možno sa potom vrátim s nejakými pesničkami naspäť medzi hostí,“ priblížila.

 

img

 

Karolína Chomisteková strávi Silvestra s najbližšími

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková oslávi príchod nového roka so svojimi najbližšími. „Vianoce a Silvester sú pre nás obdobím, ktoré trávime v kruhu rodiny. Snažíme sa byť spolu, keďže v poslednom čase je veľmi ťažké skĺbiť všetkých šesť ľudí,“ prezradila pre agentúru SITA Chomisteková, ktorá má troch ďalších súrodencov.

 

Ako uviedla, po silvestrovských oslavách bude pokračovať v prípravách súťaže, ktorej šéfuje od septembra tohto roka. „Začali sme už v septembri. V druhej polovici januára sa začnú regionálne kastingy. Čaká nás ešte veľmi veľa príprav. Už teraz sa však teším na dievčatá, ktoré sa do súťaže prihlásia a prídu sa nám ukázať,“ povedala Miss Slovensko 2013.

 

img

 

Katarína Ščevlíková privíta nový rok vo Švajčiarsku

Slovenská speváčka Katarína Ščevlíková, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka prvej sérii súťaže X Factor, privíta nový rok v cudzine. „Silvester už po niekoľký rok budem tráviť pracovne. Tento rok ideme ale až do Švajčiarska, na čo sa veľmi teším. Začiatok nového roka bude preto pre mňa o to výnimočnejší,“ vyjadrila sa interpretka, ktorá v novembri predstavila singel Broken. Rodáčka z Bratislavy má okrem toho za sebou aj spoluprácu s kapelou Medial Banana.

 

img

 

Adam Ďurica bude mať pracovný Silvester

 

Slovenský spevák Adam Ďurica, ktorý má na konte úspešné skladby Neľutujem či Mandolína, priznal, že koniec roka bude preňho sčasti aj pracovný. Počas ostatných voľných dní sa 27-ročný interpret okrem oddychu venoval aj dokončovaniu rozpracovaných piesní. Iné to podľa jeho slov nebude ani posledný deň tohto roka. „Silvester budem tráviť asi aj pracovne, lebo tých ponúk na koncerty stále pribúda. Myslím si, že bude aj nejaký silvestrovský,“ vyjadril sa pre agentúru SITA.

 

 

Laura Longauerová privíta nový rok s priateľom

 

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová oslávi príchod nového roka s priateľom. „Silvester by sme mali stráviť spolu s mojím priateľom u našich kamarátov, ale zatiaľ nič neplánujeme, pretože spontánne akcie sú najlepšie,” prezradila rodáčka z Detvy pre agentúru SITA.

 

Novoročné predsavzatia si podľa vlastných slov nedáva. „Kedysi som si dávala predsavzatia, že začnem viac cvičiť, ale dnes to už nerobím, pretože v tomto nemám pevnú vôľu,” objasnila svoje rozhodnutie Longauerová. 


A aké má tohtoročná víťazka súťaže krásy plány na rok 2015? „Touto vecou sa vôbec nezaoberám. Po mojej výhre v Miss Slovensko som pochopila, že život si nemôžem plánovať, pretože sa všetko môže veľmi ľahko zmeniť. Nechám všetko plynúť tak ako má a verím, že tak ako rok 2014, mi prinesie veľa nových priateľstiev, zážitkov a príležitostí,” dodala na záver.

 

img

 

Lipa a Puskailer budú Silvester tráviť pracovne

 

Známy slovenský džezman Peter Lipa bude na Silvestra opäť vystupovať na námestí. „Neplánujem oslavovať, budem len spievať, ale aj to je, dalo by sa povedať, určitý druh oslavy, takže to zvládnem a potom pôjdem so známymi niekam do súkromia,“ povedal spevák v rozhovore pre agentúru SITA. Na námestí hráva 71-ročný rodák z Prešova na Silvestra už niekoľko rokov po sebe. „Tento zvyk sa mi celkom páči,“ priznal.

 

img

 

Pracovne bude posledný večer roka tráviť aj slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer. "Večer hrám na Novej scéne muzikál Ôsmy svetadiel a potom ešte vystupujem na dvoch rôznych lodiach. Budú to nejaké VIP akcie, budem tam hrať také tanečné veci,“ priblížil.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies