Silvester sa vo veľkom oslavuje len v centre Bratislavy

NETKY.SK • 31 December 2012, 09:53 • 2 min
Silvester sa vo veľkom oslavuje len v centre Bratislavy

Silvester sa vo veľkom oslavuje len v centre Bratislavy - Zaujímavosti Bratislavské mestské časti špeciálne silvestrovské eventy na dnešný večer nepripravujú. Výnimkou je Staré Mesto, ktoré participuje na podujatí magistrátu Silvester 2012 v centre hlavné

slovakia

left justify in out

img

Bratislavské mestské časti špeciálne silvestrovské eventy na dnešný večer nepripravujú. Výnimkou je Staré Mesto, ktoré participuje na podujatí magistrátu Silvester 2012 v centre hlavného mesta.

Na Hviezdoslavovom námestí budú môcť návštevníci od 17.00 h bezplatne využiť ľadovú plochu. "Vstup je zdarma až do jednej hodiny po polnoci,"uviedla starostka Starého Mesta Táňa Rosová. "Na námestí sa ľudia môžu vyblázniť aj na veľkej diskotéke s hitmi 80. a 90. rokov, ktoré sa budú hrať až do pol tretej ráno," dodala Rosová.

Tri ďalšie veľké mestské časti Bratislavy – Petržalka, Ružinov a Nové Mesto špeciálne silvestrovské oslavy nechystajú. "V novomestskom Stredisku kultúry na Vajnorskej sa však aj v tomto roku koná tradičná silvestrovská zábava," informoval TASR hovorca Nového Mesta Marek Tettinger.

Na silvestrovskú zábavu pod holým nebom nemyslia ani v Dúbravke. "Mestská časť dala prednosť investícii do vianočnej výzdoby a osvetlenia na hlavných ťahoch Dúbravky," uviedol hovorca mestskej časti Michal Kriško. Tá vyšla mestskú časť podľa jeho slov na 10.000 eur. "Ďalšie peniaze do silvestrovskej zábavy by boli v súčasnej ekonomickej situácii míňaním, ktoré si Dúbravka nemôže dovoliť." 

V susednej Karlovej Vsi pripravujú aspoň stretnutie s občanmi pri Základnej škole na Majerníkovej ulici. "S obyvateľmi Karlovky si pripijeme na šťastný nový rok, bude aj menšia diskotéka a ohňostroj," priblížil prednosta Miestneho úradu v Karlovej Vsi Rastislav Velček.

Podobne je tomu tak aj v malých mestských častiach. Stretnutie so svojimi občanmi s novoročným prípitkom sa uskutoční v Rači pred Nemeckým kultúrnym domom. V Lamači sa so starým rokom začnú lúčiť hodinu pred polnocou na Malokarpatskom námestí a obyvatelia Záhorskej Bystrice sú štvrťhodinu pred polnocou pozvaní na Námestie Rodiny, kde bude aj novoročný ohňostroj.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona