Silva sa dohodol so City na 200.000 librách týždenne aj napriek záujmu Realu Madrid

NETKY.SK • 17 September 2012, 20:01 • 2 min
Silva sa dohodol so City na 200.000 librách týždenne aj napriek záujmu Realu Madrid

Silva sa dohodol so City na 200. 000 librách týždenne aj napriek záujmu Realu Madrid - Futbal MANCHESTER – David Silva je už iba krôčik od dohody so svojím zamestnávateľom, Manchestrom City, ohľadne novej zmluvy, ktorá mu zabezpečí 200.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – David Silva je už iba krôčik od dohody so svojím zamestnávateľom, Manchestrom City, ohľadne novej zmluvy, ktorá mu zabezpečí 200.000 libier týždenne.

Klub rokoval so Silvom počas celého leta, keď sa ho snažil zaviazať na nasledujúcich päť rokov. Predsezónne rozhovory sa však dostali do slepej uličky, keď sa klubu nedarilo dohodnúť s hráčom na jeho finančných požiadavkách.
Avšak príchod španielskeho výkonného riaditeľa, Ferrana Soriana, dal rokovaniam nový impulz a dohoda by mohla byť hotová do dvoch týždňov.

Real Madrid, ktorý sa v utorok stretne v Lige majstrov práve so City, sledoval situáciu okolo Silvu a požiadal zástupcov 26-ročného hráča, aby španielsky klub informovali o akomkoľvek probléme počas rokovaní so City.
Silva si je vedomý záujmu Realu a návrat do Španielska bol preňho pokušením. Teraz však už vyzerá byť rozhodnutý zaviazať sa Manchestru City počas najlepších rokov svojej kariéry.

Klub dal hráčovi takú základnú mzdu, ktorá ho posúva na úroveň spoluhráčov ako Carlos Tevez, Vincent Kompany a Yaya Toure. Avšak v prípade úspechov v Premier League a Lige majstrov v nadchádzajúcich sezónach sa môže jeho týždenná mzda vyšplhať až k 250.000 librám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies