Silva definitívne v Manchestri City, podpísal 4-ročný kontrakt

NETKY.SK • 15 Júl 2010, 12:07 • 2 min
Silva definitívne v Manchestri City, podpísal 4-ročný kontrakt

Silva definitívne v Manchestri City, podpísal 4-ročný kontrakt

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalový klub Manchester City v stredu skompletizoval prestup španielskeho reprezentanta Davida Silvu z Valencie.
      Dvadsaťštyriročný Silva prešiel v stredu lekárskou prehliadkou a so City podpísal štvorročný kontrakt. Podľa správ za neho klub, ktorý je v rukách bohatého arabského šejka, zaplatil Valencii odstupné vo výške približne 24 miliónov eur. "The Citizens", ktorí príchod Silvu avizovali už v júni, skončili minulú sezónu v Premiership na piatom mieste. Ďalšiu sezónu však očakávajú miesto v prvej štvorke a kvalifikovanie sa do Ligy majstrov.
      "Budem šťastný, ak sa kvalifikujeme do Ligy majstrov, alebo získame titul. Mojím prvým cieľom bude prebojovať sa do tímu a potom bojovať o víťazstvá v lige, ako aj ostatných súťažiach," uviedol David Silva. Španiel je po nemeckom reprezentačnom obrancovi Jeromovi Boatengovi a stredopoliarovi z Pobrežia Slonoviny Yayovi Tourem treťou letnou posilou tímu pod vedením trénera Roberta Manciniho.
      "Roberto Mancicni a Garry Cook mi povedali, že skladáme veľmi dobrý tím s najlepšími hráčmi na svete," dodal Silva, ktorý si pred pripojením sa k mužstvu užíva zaslúženú dovolenku.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies