Silný vietor hrozí dnes a v stredu na celom Slovensku

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 10:00 • 2 min
Silný vietor hrozí dnes a v stredu na celom Slovensku

BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na dnešok a na stredu výstrahy pred vetrom pre celé územie Slovenska.

slovakia

left justify in out

img

 

Druhý stupeň výstrahy platí pre okresy Rožňava, Gelnica, Spišská Nová Ves, Kežmarok, Poprad, Brezno, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Martin, Žilina, Dolný Kubín, Tvrdošín a Námestovo. Rýchlosť vetra tam môže v nárazoch dosiahnuť 25 až 35 metrov za sekundu. Tento stav má trvať do stredy do približne 20:00. V tom istom čase platí pre ostatné okresy Slovenska výstraha prvého stupňa. Rýchlosť vetra tam môže v nárazoch dosiahnuť 16 až 24 metrov za sekundu. Meteorológovia vydali tiež výstrahu prvého stupňa pred vytváraním snehových jazykov a závejov vo viacerých okresoch na severnom Slovensku a v severnej časti východného Slovenska. Tento stav má platiť dnes od 10:00 do približne 17:00.


sa;bl



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies