Silní muži v akcii! V Trnave sa opäť uskutoční šampionát silových trojbojárov

NETKY.SK • 27 Apríl 2022, 06:00 • 2 min
Silní muži v akcii! V Trnave sa opäť uskutoční šampionát silových trojbojárov

Trnava – Už tento víkend budú v Mestskej športovej hale súťažiť na Open Majstrovstvách Slovenska 2022 nielen o tituly ale aj o miestenky v reprezentačnom výbere siloví trojbojári z piatich krajín.

slovakia

left justify in out

 

V Trnave sa na súťažnom pódiu predstaví viac ako 250 pretekárov zo Slovenska, Českej republiky, Maďarska, SrbskaChorvátska. Medzi najväčšie lákadlá budú určite patriť výkony najlepších slovenských powerlifterov a bencherov, medzi ktorých patria Tomáš Ryšavý, Peter Lincmaier, Tomáš Kríž alebo Ladislav Gálik.

 

img

Ladislav Gálik

 

Podujatie organizuje Slovenská amatérska federácia silového trojboja (AWPC-Slovakia) v spolupráci so Slovenskou asociáciou silového trojboja. Šampionát je nominačným pretekom na medzinárodné podujatia federácií WUAP, XPC, SPF a IPL.

 

img

 

Súťažiť sa začne v piatok 29. apríla v kategórii silový trojboj – RAW, keď sa predstavia všetky kategórie mužov dorastencov, juniorov aj masters. V sobotu 30. apríla príde na rad silový trojboj – RAW všetkých kategórií žien a všetky kategórie mužov open a submaster. Súťažný deň bude pokračovať silový trojbojom mužom EQ.

 

img

Peter Lincmaier

 

Na nedeľu, prvý májový deň, naplánovali tlak na lavičke a následne mŕtvy ťah pre všetky kategórie.

Súťaže sa začínajú každý deň o 10:00. Vzhľadom na uvoľnujúce sa protipandemické opatrenia organizátor očakáva, že do hľadiska športovej haly si nájde svoju cestu aj množstvo divákov, ktorí môžu vidieť už podľa štartovej listiny skvelé výkony.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies