Silné mrazy v Rusku si vyberajú krutú daň, vyše 200 obetí

NETKY.SK • 23 Január 2013, 13:04 • 2 min
Silné mrazy v Rusku si vyberajú krutú daň, vyše 200 obetí

Silné mrazy v Rusku si vyberajú krutú daň, vyše 200 obetí - Zaujímavosti Počet obetí tohtoročnej ruskej zimy - s rekordnými snehovými zrážkami a extrémne mrazivým počasím - stúpol na vyše 200 osôb, uviedla tlačová agentúra DPA. Ruské úrady dnes informoval

slovakia

left justify in out

imgPočet obetí tohtoročnej ruskej zimy - s rekordnými snehovými zrážkami a extrémne mrazivým počasím - stúpol na vyše 200 osôb, uviedla tlačová agentúra DPA.

Ruské úrady dnes informovali o 18 ďalších obetiach - v porovnaní s počtom, uvádzaným v utorok. Celkovo tejto zimy zamrzlo v Rusku 207 ľudí, tvrdia ruskí lekári. Studené počasie postihlo najmä Ťumenskú oblasť v západnej Sibíri.

Vyše 4500 ľudí potrebovalo v Rusku ošetrenie kvôli omrzlinám alebo podchladeniu. Ruská meteorológovia predpokladajú, že teploty budú ďalej klesať.

V Moskve by mali denné teploty klesnúť až na mínus 18 stupňov Celzia, v noci sa má - hlavne v severnej časti hlavného mesta - ochladiť na mínus 27 stupňov Celzia.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona