Silvia Kucherenko zvoláva tlačovku! Jej muž dostal 11 rokov za mrežami, ona chce poukázať na procesné chyby

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 12:26 • 2 min
Silvia Kucherenko zvoláva tlačovku! Jej muž dostal 11 rokov za mrežami, ona chce poukázať na procesné chyby

BANSKÁ BYSTRICA - Silvia Kucherenko je pobúrená. Po včerajšom pojednávaní na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici padol rozsudok.

slovakia

left justify in out

Senát uznal jej manžela Sergeja vinným vo veci zločinu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku. Kucherenko dostal jedenásť rokov za mrežami a povinnosť uhradiť škodu vo výške takmer osem miliónov eur! Rozsudok nie je právoplatný, podnikateľ sa voči nemu odvolal.

 

Modelka však neskrývala svoje rozhorčenie. „Môžu ma mať/nemať ľudia radi (odsudzovať pery, chápem, že sa to nepáči každému), ale aby manžel dostal exemplárny trest? Keď mate zdravý úsudok a pozriete sa, ako sa riešia, či skôr neriešia skutočné “veľké” kauzy, tak pochopíte, že Sergej je vážne nevinný,“ uviedla nahnevane. 

 

Kucherenko mal podpisom nevýhodnej zmluvy spôsobiť škodu firme, ktorej bol konateľom. Korunným svedkom prípadu je miliardár Igor Vozyakov. Ten je majiteľom firmy, ktorej Kucherenko šéfoval. Ohradzuje sa tým, že v rámci firmy konal len na základe Vozyakových pokynov s jeho súhlasom. Vozyakov zas tvrdí, že Kucherenko priviedol jeho firmu na mizinu úmyselne.

 

Keďže sa Kucherenkova verzia líši od Vozyakovej, Kucherenko žiadal súd o konfrontáciu. „Nie je normálne, aby hlavný akože poškodený nebol ani raz vypočutý na súde. A ani raz sa nedostavil na súdne pojednávanie, keď mu ide o takú škodu, ako tvrdil,“ ohradila sa modelka. Podľa jej slov je Kucherenko nevinný. Tvrdí, že už onedlho zverejní zaujímavé veci týkajúcich sa celého prípadu. „Čoskoro urobím tlačovku a poukážem na všetky procesné chyby, ignorovanie dôkazov v prospech Sergeja a iné veľmi zaujímavé veci.“

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies