Šilhavý skončil na lavičke Jablonca

NETKY.SK • 8 December 2015, 11:36 • 2 min
Šilhavý skončil na lavičke Jablonca

JABLONEC - Jaroslav Šilhavý už nie je trénerom futbalistov FK Jablonec. Český klub o jeho odvolaní informoval na svojej oficiálnej webstránke s tým, že spolu s koučom končí aj celý realizačný tím.

slovakia

left justify in out

"Po nadmieru vydarenom minulom súťažnom ročníku a úspešných bojoch v predkolách Európskej ligy, kde sme čelili silným súperom, prišli neuspokojivé výsledky v domácej lige. Predovšetkým nás sklamali výkony a výsledky v domácich zápasoch, v ktorých sme počas jesene porazili iba Olomouc a v pohári Frýdek-Místek," citoval portál idnes.cz majiteľa klubu Miroslava Peltu.

 

Pod Šilhavého taktovkou dosiahol Jablonec, kde pôsobí aj slovenský stredopoliar Ján Greguš, v jesennej časti na ôsme miesto tabuľky českej ligy. Meno nového trénera zatiaľ vedenie klubu neoznámilo. "Kandidátov máme niekoľko," zdôraznil Pelta s tým, že rokovania prebiehajú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies