Sila sociálnych sietí: Polícia žiada o pomoc vážne zranenému policajtovi

NETKY.SK • 21 Október 2019, 16:29 • 2 min
Sila sociálnych sietí: Polícia žiada o pomoc vážne zranenému policajtovi

V pondelok 14. októbra Policajný zbor na svojej stránke na Facebooku „Polícia Slovenskej republiky“ informoval o vážnej autonehode svojho príslušníka, Patrika Mihňáka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Spišské Vlachy.

slovakia

left justify in out

Policajt je po nehode vo vážnom stave a je udržiavaný v umelom spánku na oddelení ARO v popradskej nemocnici. Súrne potreboval krv od darcov, čo bolo hlavným predmetom zverejnenej výzvy.

 

K dnešnému dňu bol predmetný status zdieľaný viac ako 8 000-krát, pričom zaznamenali viac ako 2 300 reakcií a 374 komentárov. Vďaka takejto vysokej interaktivite sa jeho obsah dostal k viac ako 700 000 užívateľom Facebooku na Slovensku.

 

Znovu, aj keď tentoraz pri tragickom prípade, sa ukázalo, že vďaka popularite facebookovej stránky Policajného zboru sa dôležitý status dostal medzi obrovský počet ľudí. Vďaka jeho zdieľanosti sme zaznamenali prípady, keď darcovia prišli darovať krv práve vďaka tomu, že si prečítali príbeh nášho kolegu. 

 

K jeho šíreniu prispeli aj médiá, ktoré svojich čitateľov a divákov o prípade informovali na základe zverejneného statusu. Touto cestou sa chceme poďakovať verejnosti a médiám za pomoc pre nášho kolegu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona