Šikovní zlodeji kradli v zlatníctve

NETKY.SK • 30 September 2014, 10:51 • 2 min
Šikovní zlodeji kradli v zlatníctve

BRATISLAVA/ŠAHY - Vynaliezaví podvodníci úradovali v pondelok dopoludnia v zlatníctve v Šahách. Dvaja mladí ľudia tu viac ako pol hodinu vyberali rôzne šperky.

slovakia

left justify in out

Predavačka im postupne zabalila tri retiazky, dva náramky a pánsky a dámsky prsteň. Pravdepodobne vo chvíli, keď prerátavala ich hotovosť, vybrali šperky z taštičky, v ktorej boli zabalené. Predavačka im hotovosť vrátila s tým, že im ešte chýbajú potrebné peniaze a dvojica sa vybrala k bankomatu. To, že odišli s peniazmi aj šperkmi v hodnote viac ako 3 600 eur zbadala až po pár minútach. Podozriví z tohto činu sú Rumuni, ktorí sa v meste vozili na striebornom VW Passat, informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, po páchateľoch teraz polícia pátra. Za krádež im hrozí až trojročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies