Šikovní robotníci: Za dva dni zrovnali so zemou omylom dva iné domy!

NETKY.SK • 26 August 2013, 16:31 • 2 min
Šikovní robotníci: Za dva dni zrovnali so zemou omylom dva iné domy!

FORT WORHT – Mýliť sa je ľudské! Aj keď vysvetľujte to majiteľom domov, ktoré omylom zbúrali v americkom meste Fort Worth. V meste úplne zastavili demolačné práce, pretože tam za dva dni zbúrali dva domy, ktoré však nemali byť zbúrané.

slovakia

left justify in out

„Bolo to ľudské pochybenie,“ povedal hovorca starostu mesta Fort Worth Bill Begley. „Teda boli to dve rôzne ľudské pochybenia,“ dodal. Prvá „chybička“ sa stala na ulici Lagonda Avenue v severnej časti mesta. Firma mala strhnúť dolu budovu, ktorá bola poškodená ohňom. Budovu síce strhli dolu, ale spolu s ňou zrovnali aj dom, ktorý bol za ním. „Tá budova nemala byť zrovnaná so zemou, nebolo to súčasťou zakázky,“ komentoval situáciu Begley. Rodina, ktorá dom vlastnila našťastie nebola doma, ale zničili im všetko čo tam mali.

Ďalší deň sa stal podobný omyl na ulici Watercress Drive. Demolačná čata zrovnala so zemou dom, ktorého sa nemali ani dotknúť. Podľa hovorcu Begleyho si firma pomýlila dom s objektom, ktorý mal byť zbúraný. Tento prípad bol okamžite medializovaný a nebyť jeho neprišlo by sa ani na prvý prípad. „Bola to tá istá firma, na ktorú dohliadal ten istý pracovník mesta. V prípade Lagoda je chyba na strane firmy, ktorá to s búraním prehnala a v prípade Watercross je chyba na strane pracovníka mesta, ktorý zle označil budovu,“ zhrnul celý prípad Begley.

Mesto už začalo vyšetrovanie a na dobu neurčitú zastavili demolácie v celom meste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies