Šikovní majstri: Omylom zničili náter v tuneli Šibenik za tisíce eur!

NETKY.SK • 1 Jún 2015, 10:44 • 2 min
Šikovní majstri: Omylom zničili náter v tuneli Šibenik za tisíce eur!

POPRAD/LEVOČA - Trestné stíhanie pre poškodenie železobetónových konštrukcií v tuneli Šibenik začali popradskí policajti.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, k poškodeniu 83 konštrukcií na rozostavanom tuneli došlo 23. až 25. mája tohto roka. Uvedená stavba na trase diaľnice D1 leží v katastrálnom území mesta Levoča.

 

Neznámy páchateľ spôsobil škodu vyčíslenú na minimálne 40.000 eur, a to tým spôsobom, že uvedené konštrukcie nastriekané epoxidovou farbou poškriabal po oboch stranách. Vytvoril na nich ryhy nepravidelných rozmerov.

 

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci, kde páchateľovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," vysvetlila Migaľová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies