Sikela si za nešetrný zákrok na Fila nezahrá štyri mesiace

NETKY.SK • 6 Október 2015, 16:39 • 2 min
Sikela si za nešetrný zákrok na Fila nezahrá štyri mesiace

BRATISLAVA - Disciplinárny senát Tipsport Ligy potrestal hokejistu Popradu Mateja Sikelu zastavením činnosti na štyri mesiace nepodmienečne od 2. októbra 2015 do 2. februára 2016 za nešetrný zákrok na piešťanského útočníka Martina Fila.

slovakia

left justify in out

V zápase 8. kola museli Fila v 55. minúte odviezť z ľadu na nosidlách. Dvadsaťšesťročného krídelníka následne s poškodeným stavcom transportovali vrtuľníkom do nemocnice v Košiciach, kde okamžite podstúpil operáciu.

 

"Pri našom rozhodnutí sme prihliadali na presvedčenie, že Matej Sikela nemal v žiadnom prípade úmysel súpera zraniť, no charakter zranenia je taký vážny, že sme sa rozhodli udeliť trest na najvyššej hranici prislúchajúcej danému zákroku," informoval TASR riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner. Sikela na margo trestu uviedol: "Je mi veľmi ľúto zranenia môjho kamaráta Martina. Držím mu palce, aby sa čo najskôr zotavil. Napriek tomu, že som nikdy nemal úmysel niekoho zraniť, beriem na vedomie trest, ktorý som dostal."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies