SIEŤ sa zaviazala ku korektnej predvolebnej kampani bez osobných útokov a sporov

NETKY.SK • 1 September 2015, 15:25 • 2 min
SIEŤ sa zaviazala ku korektnej predvolebnej kampani bez osobných útokov a sporov

BRATISLAVA - Na korektnú volebnú kampaň ako prejav novej generácie verejnej služby sa dnes v Prešovskej prísahe zaviazala Sieť na svojom sneme v Prešove.

slovakia

left justify in out

 

 

"S cieľom položiť základy slušných vzťahov a férovej súťaže sa počas celej kampane zdržíme akýchkoľvek osobných útokov, provokácií a sporov a úsilie o poverenie do služby budeme viesť programom a ponukou novej generácie aktívneho a kompetentného výkonu," povedal predseda Siete Radoslav Procházka po schválení Prešovskej prísahy delegátmi snemu. Sieť by podľa neho ocenila, ak by sa k podobnému záväzku prihlásili aj všetky ostatné strany.


SIEŤ dôveruje schopnosti ľudí dobre si vybrať svoje parlamentné zastúpenie a je odhodlaná vyjsť im v ústrety aj záväzkom, že bude pestovať slušné vzťahy a súperiť bude iba programovou a osobnou ponukou. “My, delegáti Snemu Siete, sme vedení záujmom vystriedať súčasnú generáciu rozhádaných politikov pevnou a súdržnou zostavou, ktorá dôveru občanov Slovenskej republiky premení na aktívny a kompetentný výkon v ich prospech,” píše sa v Prešovskej prísahe.


SIEŤ zároveň považuje za dôležité určiť aj základné hodnotové obrysy prípadnej dohody o povolebnej spolupráci. “Ako podmienky akejkoľvek povolebnej spolupráce budeme presadzovať osobnú hmotnú zodpovednosť verejných funkcionárov a vylúčenie schránkových firiem z verejného priestoru,” uzavrel Procházka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona