Sieť predstavila svojich kandidátov vo voľbách v Nitre

NETKY.SK • 29 September 2014, 16:41 • 2 min
Sieť predstavila svojich kandidátov vo voľbách v Nitre

NITRA - Pätnásť kandidátov na poslancov a jedného na primátorské kreslo v Nitre predstavila strana Sieť. Na streche Divadla Andreja Bagara sa pred médiá postavila 26-ročná Dominika Tekeliová.

slovakia

left justify in out

„Dosť bolo stagnácie, chceme zvýšiť atraktivitu mesta a zabezpečiť nielen šport a kultúru pre obyvateľov, ale aj väčšiu bezpečnosť, vybudovať parkovacie miesta a umožniť ľuďom spolupodieľať sa na rozhodovaní vytvorením webstránky Poslanec32, kde môžu posielať svoje námety a návrhy,“ povedala Dominika Tekeliová, ktorá vyštudovala v Nitre vysokú školu a v súčasnosti pracuje v Slovenskej akadémii vied. Na vytvorenie parkovísk chce využiť napríklad aj eurofondy, bližšie však nešpecifikovala, ako chce riešiť ostatné aktivity.

 

Predseda Siete Radoslav Procházka zároveň vysvetlil, čo znamená názov novej webovej stránky. „V Nitre je 31 poslancov a tým tridsiatym druhým bude práve občan, takže pre tých, ktorí sa chcú zapojiť do vecí verejných, chceme spustiť praktický a funkčný spôsob komunikácie.“ Na otázku, koľko plánuje strana investovať do kampane v Nitre, Radoslav Procházka odpovedal, že to bude témou ďalších rokovaní. Vysvetlil aj dôvod, prečo strana postavila vlastnú kandidátku na primátorský post. „Nenachádzame žiadny rozumný dôvod, prečo by mala pravica v tomto meste dopredu kapitulovať pred kandidátom za Smer,“ povedal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona