Sieť kaviarní Starbucks definitívne prichádza na Slovensko: Už hľadajú zamestnancov

NETKY.SK • 9 November 2015, 18:41 • 2 min
Sieť kaviarní Starbucks definitívne prichádza na Slovensko: Už hľadajú zamestnancov

BRATISLAVA – Najznámejšia sieť kaviarní Starbucks má definitívne prísť na Slovensko!

slovakia

left justify in out

V júli Slovensko obletela správa o tom, že Starbucks už na Slovensku je, avšak ako sme vás informovali malo to jeden háčik. Išlo iba o automaty na kávu, ktoré boli umiestnené na čerpacích staniciach Shell. Tentokrát však Starbucks otvorí u nás aj prvú kaviareň.

 

Majiteľ licencie – firma Amrest na svojej stránke zverejnil informáciu, že Starbucks prichádza na Slovensko a spoločnosť hľadá zamestnancov. „Veríme, že Slovensko je to správne miesto pre Starbucks. Ak nás chcete podporiť, práve hľadáme tých správnych kandidátov, ktorí sa stanú súčasťou niečoho výnimočného, niečoho, čo sa stane iba raz v živote,“ píše na svojom webe Amrest.

 

img

 

Táto poľská firma už vlastní práva na otvorenie Starbucksov na Slovensku.

 

Amrest vlastní 340, v Česku 100 a v Maďarsku 49 licencovaných kaviarní a reštaurácií okrem Starbucksu je to napríklad, KFC, Burger King, alebo Pizza Hut.

 

Starbucks otvoril svoju prvú kaviareň v roku 1971 v americkom Seattli. Momentálne má po celom svete 22 519 prevádzok. V roku 2008 sa Starbucks objavil v Českej republike.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies