Sienna Miller: Keď máte dieťa, všetko sa zmení

NETKY.SK • 5 Január 2015, 10:38 • 2 min
Sienna Miller: Keď máte dieťa, všetko sa zmení

LONDÝN - Britská herečka Sienna Miller vyhlásila, že materstvo má veľký vplyv na jej osobný i profesionálny život.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z New Yorku, ktorá v júli 2012 porodila snúbencovi Tomovi Sturridgeovi dcéru Marlowe, to povedala v rozhovore pre britský nedeľník The Observer. "Ak mám byť úprimná, myslím, že keď sa mi narodilo dieťa, všetko sa zmenilo. Myslím, že práve tam sa to začalo," skonštatovala s tým, že vďaka deťom si podľa nej ľudia uvedomia svoju smrteľnosť, pričom ona sama vraj hneď po narodení dcéry získala predstavu o mojom živote a o tom, čo jej z neho zostáva. Ako ďalej uviedla, má pocit, že pre materstvo zmenili na ňu pohľad aj niektorí ľudia z filmového priemyslu. "Som stále taká, aká som bola, nech som bola ktokoľvek. Možno som dospela, ale som rovnaká. Som si istá, že v ignorantských, absurdných kruhoch tohto priemyslu sa názory na mňa zmenili, pretože som matkou," dodala. 

Sienna Miller si zahrala napríklad v snímkach Alfie (2004), Casanova (2005), Warholka (2006), Interview (2007) či Hviezdny prach (2007). Za výkon v televíznom filme Dievča (2012) ju nominovali na Zlatý glóbus i televíznu cenu BAFTA. V roku 2010 získala vďaka akčnému sci-fi G.I. Joe (2009) Zlatú malinu pre najhoršiu herečku vo vedľajšej úlohe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona