Sieň slávy v Orlande obohatí Shaquille O’Neal

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 09:42 • 2 min
Sieň slávy v Orlande obohatí Shaquille O’Neal

ORLANDO - Sieň slávy basketbalového Orlanda prijme 27. marca svojho tretieho člena, ktorým bude bývalý hráč tohto floridského tímu Shaquille O’Neal. Po robustnom pivotovi siahli Magic z 1. miesta v drafte 1992 a urobili dobre.

slovakia

left justify in out

Pod košom len ťažko zastaviteľný kolos za nich počas štyroch sezón odohral 295 stretnutí v základnej časti NBA s priemermi 27,2 bodu, 12,5 doskoku, 2,4 asistencie a 2,8 bloku na jeden duel. Mužstvo priviedol do finále ročníka 1994/1995, kde však bol nad jeho sily Houston s Hakeemom Olajuwonom a Clydom Drexlerom.

 

"Shaq mal obrovský vplyv na našu organizáciu a sme nadšení možnosťou uviesť ho do dvorany. Patrí medzi tých, čo najviac prispeli k bohatej histórii nášho klubu," uviedol na oficiálnej internetovej stránke Magic šéf exekutívy Alex Martins. Orlandskú sieň slávy otvorili v apríli 2014, jej členmi sú spoluzakladateľ klubu Pat Williams a prvý draftovaný hráč v dejinách organizácie Nick Anderson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona