Siedme Rýchlo a zbesilo možno dokončia s dvojníkmi Paula Walkera!

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 12:22 • 2 min
Siedme Rýchlo a zbesilo možno dokončia s dvojníkmi Paula Walkera!

LOS ANGELES - Producenti akčného filmu Rýchlo a zbesilo 7 by mali snímku dokončiť s dvojníkmi Paula Walkera a technológiou CGI (computer-generated imagery, pozn. SITA).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa nemenovaného zdroja tvorcovia najali štyroch komparzistov s postavou podobnou Walkerovi, ktorým v postprodukcii pomocou počítačov upravia tvár a hlas, aby sa podobali na zosnulého herca. Touto metódou nakrútia predovšetkým finálne zábery.

 

Nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo zastavili v novembri po tom, ako predstaviteľ Briana O'Connera zahynul pri autonehode. Práce na filme by mali znovu rozbehnúť 31. marca, pričom scenárista Chris Morgan upravil dej tak, aby vo finálnej verzii mohli použiť scény, ktoré Walker stihol nakrútiť. Podľa spoločnosti Universal ide asi o polovicu z toho, čo mal zosnulý herec pôvodne natočiť. Morgan sa preto snažil vhodne ukončiť pôsobenie Walkerovej postavy. Zástupcovia spoločnosti Universal by vraj boli radšej, ak by ho nechali odísť do dôchodku, ako by ho mali nechať umrieť aj vo filme. Siedmy film z úspešnej akčnej série Rýchlo a zbesilo by mal do amerických kín doraziť 10. apríla 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona