Sicílska polícia zadržala pri akcii aj sestru mafiánskeho bossa

NETKY.SK • 13 December 2013, 11:23 • 2 min
Sicílska polícia zadržala pri akcii aj sestru mafiánskeho bossa

RÍM - Sicílska polícia zadržala pri rozsiahlej akcii proti mafii v noci nadnes 30 ľudí. Medzi zatknutými bola aj sestra roky hľadaného Mattea Messinu Denara, považovaného v mafii za muža číslo jeden.

slovakia

left justify in out

Annu Patriziu Messinovú obviňujú z vydierania a napomáhania mafii. Podľa talianskej polície je tiež spojkou medzi bratom na úteku a organizáciou Cosa Nostra, uviedla tlačová agentúra APA. Pri operácii zadržala polícia aj miestneho sicílskeho politika. Klan okolo Messinu Denara obviňujú, že riadi nezákonné obchody, najmä v stavebníctve.

Po Messinovi Denarovi pátra polícia už 18 rokov, obviňujú ho najmenej z 50 vrážd. Prvú vraždu mal spáchať ako 18-ročný. Používať pištole na streľbu začal v 14 rokoch.

Mafiánsky boss má rád luxusné autá, zlaté hodinky a značkové oblečenie. Vedenie organizácie Cosa Nostra prevzal po zatknutí "krstného otca" Bernarda Provenzana v roku 2006.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies